En Comfort-abel nyhet!

Opplev økt gulvkomfort med Isola Platon Comfort fuktsperre.

Platon Comfort er en kombinert fuktsperre og demping for laminat- og parkettgulv spesielt utviklet for økt gulvkomfort. Fuktsperren benyttes som underlag der parkett- eller laminatgulv skal legges direkte på betonggulv.

Høy demping

Fuktsperre rull Platon Comfort

Knastene er spesielt utviklet for en fjærende og lyddempende effekt

Fuktsperren er utviklet med runde, dynamiske knaster. Knastene fjærer ved belastning og gulvet vil på den måten oppleves som mykt og behagelig å gå på. Knastene gir også en lyddempende effekt og reduserer trinnlyd med hele 17-18 db.

Fuktsperren er laget i det svært robuste materialet polypropylen, som har svært høy punkteringsmotstand, og opprettholder de dempende egenskapene over tid.

Lav byggehøyde

Platon Comfort har en svært lav byggehøyde, kun 2,5 mm. Det gjør at parkett eller laminatgulvet ikke kommer i konflikt med døråpninger ved normal terskelhøyde.

Gulv legges på fuktsperre Platon Comfort

Lav byggehøyde 2,5mm

 

Rask fremdrift

En stor fordel med Isola Platon Comfort er muligheten for tidlig montering. Fuktsperren kan legges allerede ved 95 % RF i nystøpt betong. Parkett eller laminatgulvet kan dermed monteres inntil tre uker tidligere enn ved bruk av tradisjonelle gulvunderlag som plastfolie og skumplast. Tidlig montering gir prosjektet raskere fremdrift og bedre totaløkonomi

Kommentarer
  • Var dette til hjelp?
  • Ja   Nei