Bygg bedre, enklere

En byggeblogg fra Isola

Dette må du huske når du skal innrede loftet!

I mange hus med ”kaldt loft” er det mulig å utnytte dette arealet til et lunt og hyggelig boligrom. Innredning av loft er gjerne en god investering som øker både bruksverdi og markedsverdi på boligen. Samtidig er det mulig å oppnå en betydelig energi-gevinst som følge av et bedre isolert tak og en tettere og mer funksjonell takkonstruksjon.

Mange huseiere sliter i dag med istapper fra taket som følge av stort varmetap fra utette og dårlig isolerte takkonstruksjoner. God isolering, tetting og ventilering av skråtaket vil løse denne type problem-stillinger.

Varmt loft, – kaldt tak!

Isola Lufteprofil System er en komplett løsning for ventilering og vindtetting av skråtak som skal isoleres.

Systemet består av spesialutviklede Luftespalte Profiler og Isola Tyvek Vindsperre tilpasset c/c avstand på 600 mm mellom taksperrene. Dette gir taket en svært god tetthet med minimal luftlekkasje. Benytter du Isola Lufteprofil System, oppnår du dermed en energieffektiv, funksjonell og fuktsikker takkonstruksjon.

Testet og godkjent

Isola Lufteprofil System er patententert og testet av SINTEF Byggforsk på tetthet og aldrings-egenskaper. Systemet innfrir alle krav med god margin!

Isola Lufteprofil System monteres enkelt og raskt langsetter taksperrene i hvert fakk.

Bygg bedre, enklere

Følg oss på:
Informasjonskapsler og personvern