Bygg bedre, enklere

En byggeblogg fra Isola

Enklere og raskere med selvklebende membran

Etter at Byggfirma ALT I BYGG A/S - Kongsberg ble introdusert for Membra Våtromsystem har jobben med å montere membran i bad og på våtrom gått både raskt og smertefritt.

– Vi ble gjort oppmerksom på Membra fra Isola via vår lokale byggevarebutikk, sier prosjektleder Ole Marius Spiten hos ALT I BYGG.

De deltok på en demonstrasjon hvor Isola viste montering av det selvklebende membransystemet, og ble fascinert av hvor raskt og enkelt det var å montere.

– Her var det ikke nødvendig å bruke tid på å blande og påføre lim, - og heller ingen ventetid på at limet skulle tørke før det ble klart for å legge fliser.

Ole Marius Spiten hos ALT I BYGG

ALT I BYGG besluttet der og da at de ville teste systemet på et prosjekt de nylig hadde fått for selv å erfare om montering av den selvklebende membranen ville gi raskere fremdrift og økt effektivitet.

– Vi opplevde at monteringen var enkel og at arbeidet gikk raskt. I tillegg erfarte vi at systemet var svært brukervennlig, samtidig som det sikres en jevn og riktig membrantykkelse i våtrommet, forklarer Spiten.

Arbeider mer effektivt

Prosjektet Membra ble testet på var et borettslag med hele 40 leiligheter. ALT I BYGG valgte å benytte Membra på hele prosjektet og har siden den gang benyttet det selvklebende våtromsystemet på alle bad og våtrom som inngår i deres prosjekter.

Firmaet driver som bygg entreprenør og utfører arbeid både innenfor nybygg og vedlikehold – primært i tilknytning til boliger. ALT I BYGG har 10 - 15 ansatte og har sitt hjemmemarked innenfor Kongsberg regionen.

– Vi har så langt montert Membra på mer enn 60 bad og ser at membranarbeidene nå utføres mer effektivt enn tidligere. Systemet er forutsigbart og vi har langt større kontroll på fremdriften i og med at flisleggingen kan starte umiddelbart etter at våtrom membranen er montert. For oss betyr dette spart tid samtidig som kvalitet og sikkerhet er ivaretatt på en trygg og god måte, avslutter Spiten i det han haster videre for å rekke et prosjektmøte.

Bad kledd med Membra selvklebende membran, klart for flislegging
Membra våtromsystem ferdig montert på badet – klart til å flislegges

Bygg bedre, enklere

Følg oss på:
Informasjonskapsler og personvern