Bygg bedre, enklere

En byggeblogg fra Isola

Isola styrker produkt- og byggteknisk kompetanse

Det er nylig ansatt tre nye medarbeidere ved Isolas produkttekniske senter i Porsgrunn. Ansettelsene kommer som følge av Isola sin strategi om å satse på høy fag- og utviklingskompetanse.

– Vår målsetting er å gjøre det enklere for proffen å bygge fuktsikkert og energieffektivt. Vi ønsker å utvikle nye produkter og løsninger som gjør dette arbeidet enklere, raskere og tryggere. En forutsetning for å få det til er en sterk kompetanse-motor i bedriften, forteller administrerende direktør Bjørnar Gulliksen. 

f.v. Brian Rasmussen, Åsmund Strandgård og David Gusland

Produktteknisk senter er Isolas fagmiljø innenfor produktkunnskap og utvikling, bygningsteknikk, opplæring, miljø og dokumentasjon. Avdelingen teller nå seks ansatte.  

David Gusland (28) og Brian Rasmussen (36) er nye produktsjefer, Åsmund Strandgård (37) er ny leder. 

Høy kompetanse og god erfaring

Åsmund Strandgård kommer fra rådgiverbransjen fra stillingen som avdelingsleder byggeteknikk. Han er utdannet sivilingeniør innen bygg- og miljøteknikk fra NTNU. 

David Gusland har bakgrunn som tømrer og byggingeniør og har hatt roller som produktsjef i bransjen tidligere. Brian Rasmussen har også bakgrunn som tømrer og byggingeniør. Han kommer fra rådgiversiden hvor han har jobbet som spesialist innen bygningsfysikk. Rasmussen har bred erfaring med prosjektering av fuktsikre bygg og beregning av energieffektivitet på tvers av bygningskategorier. 

– Jeg er veldig fornøyd med å få David og Brian med på laget, sier Strandgård. Vi får nå en svært kunnskapsrik og allsidig avdeling, der vi jobber sammen for å nå vår misjon om å være byggenæringens viktigste støttespiller i kampen for tørre, sunne og energieffektive bygg, sier Strandgård.  

Bygg bedre, enklere

Følg oss på:
Informasjonskapsler og personvern