Magi på badet

Nytt membransystem for våtrom.Isola mann monterer Membra selvklebende membran

Med Membra® blir det enda enklere, sikrere og mer brukervennlig å montere membran i bad og våtrom. 

I våtrom skal vann og vanndamp håndteres slik at det ikke blir skader på bakenforliggende konstruksjoner.

Det betyr at materialer og installasjoner må være designet slik at de tåler daglige fuktpåkjenninger gjennom hele våtrommets levetid.

 

Produktsjef for Membra Isola våtromsystem, Thomas Gjessing.

– Ved utvikling av Membra var vi opptatt av å gjøre det enklere, sikrere og mer brukervennlig, sier produktsjef Thomas Gjessing.

Selvklebende komponenter

– Ved utvikling av Membra var vi opptatt av å gjøre det enklere, sikrere og mer brukervennlig, sier produktsjef Thomas Gjessing.

Membra våtromsystem har selvklebende komponenter som gjør at det ikke er nødvendig å bruke lim. Membranduken monteres i omlegg og det skal derfor heller ikke benyttes skjøtebånd eller skjøtetape. Det gir svært rask fremdrift i forhold til tradisjonelle membranduker som må limes.

– Her er det ikke behov for å bruke tid på å blande, påføre eller tørke, – så fort det selvklebende membransystemet er montert er det klart for å legge fliser, forklarer produktsjefen.

Membra våtromsystem består av en heftprimer, selvklebende membranduk, hjørnemansjetter, rør- og slukmansjetter, samt forseglingsbånd for hjørner og avslutninger.

 Alle deler i Membra Isola våtromsystem

Sikker membrantykkelse

Alle komponentene i Membra våtromsystem produseres i fabrikk under streng kvalitetskontroll. Sammenlignet med smøremembraner som skal påføres i flere lag på byggeplassen gir Membra umiddelbart en jevntykk membran som er vanntett og diffusjonstett i hele våtromsonen.

Av verktøy er det kun nødvendig med tommestokk, penn, tapetkniv og en liten glattesparkel for å presse ut eventuelle luftbobler slik at det sikres tette overganger og god heft til underlaget. Glattesparkel følger med hver rull med membranduk.

 

Testet og godkjent SINTEF Byggforsk Teknisk godkjenning 20611 for Membra Isola Våtromsystem

Membra våtromsystem har teknisk godkjenning fra SINTEF og er anbefalt av Fagrådet for våtrom.

 

Anbefalt våtromsprodukt av Fagrådet for våtromBruksområder

Membransystemet kan benyttes både på vegg og gulv, og kan monteres på våtrom-plater, gipsplater, betong, sparkelmasse, gamle fliser eller andre faste vegg- eller gulvflater som er godkjent for våtrom.

 

Isola og våtrom

Marketingsjef Hans Olav Bømark

– Vår visjon er å gjøre det enkelt og effektivt for håndverkeren, forklarer marketingsjef Hans Olav Bømark.

Isola har kompetanse på fuktsikring av bygg og satser på å utvikle bærekraftige løsninger for fremtiden.

– Vår visjon er å gjøre det enkelt og effektivt for håndverkeren. Gjennom Membra har vi utviklet et system som både sparer tid og forenkler arbeidet, avslutter marketingsjef Hans Olav Bømark.

 

 

 

Kommentarer
  • Var dette til hjelp?
  • Ja   Nei