Bygg bedre, enklere

En byggeblogg fra Isola

Overrasket og glad vinner av fotballtur til England!

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev med informasjon om våre produkter, nyheter, lanseringer samt Isola Byggetips; Korte filmer hvor vi deler våre beste tips med deg som er på byggeplassen. Tips som forhåpentligvis vil gjøre hverdagen litt enklere for deg. Vi kaller det Bygg bedre, enklere.

Vårt nyhetsbrev får stadig nye følgere, og alle nye følgere har vært med i trekningen av en reise for to til det fotballgale England. Eneste forutsetning for å delta var nettopp å melde seg på vårt nyhetsbrev.

Trekningen er nå foretatt og den heldige vinneren ble Thore B. Olsen. Thore jobber som daglig leder og kunderådgiver ved salgskontoret til Mesterhus Horten-Holmestrand-Sande AS. Han har vært ansatt i Mesterhus i over 25 år, hvor de fire siste er ved dette kontoret. Thore er ikke førstereis når det gjelder engelsk fotball og har flere ganger sett ulike lag i aksjon. Denne gangen tenker han seg muligheten til å besikte det fantastiske nye stadionet til Tottenham Hotspurs i London. Ikke noe dårlig valg dette.

En overrasket og glad vinner fikk overrakt premien av Isolas distriktssjef Tor Ivar Skogsrud.

"Byggetips er flott å motta. Alt fra fikse nyheter til enkle små finesser rundt monteringer og forenklede løsninger. Jeg ser frem til å motta flere god råd og tips fremover"

sier Thore som gleder seg til høstens Premier League sesong. Vi gratulerer og ønsker god tur.

Bygg bedre, enklere

Følg oss på:
Informasjonskapsler og personvern