Bygg bedre, enklere

En byggeblogg fra Isola

Sikker og effektiv tetting med FlexWrap 60

Med vår nye FlexWrap variant går tettarbeidet enklere og mer effektivt. Produktet inngår som en del av Isola Tyvek Klimasystem og gir sikker tetting rundt alle typer ukurante gjennomføringer i tak og yttervegger.

FlexWrap fås i hendig tapeformat med bredde på kun 60mm. Tapen er, som de andre FlexWrap produktene, forkomprimert og består av Tyvek som er kreppet med fleksibel selvklebende butyl.

Fleksibel

Tapen benyttes til tetting rundt alle typer gjennomføringer som ikke er standardiserte og tilpasset ferdige prefabrikkerte mansjetter. Av aktuelle bruksområder er tetting rundt bjelker, braketter, rektangulære ventilasjonskanaler, elektrikerbokser etc.

- Fleksibel og klebesterk
-Gir tett og fuktsikker forsegling
-Enkel å forme - kan utvides >150%
-Rask og sikker montering
-Suverene aldringsegenskaper

Enkel å forme

Fordi tapen er forkomprimert er den svært enkel å forme. Den selvklebende butylen sørger for en god og tett tilslutning med varige heftegenskaper. FlexWrap 60 kan benyttes til tettearbeid på vind- og dampsperrer av polyetylen eller polypropylen.

Den hefter godt til de fleste faste materialer som treverk, plate produkter, metaller, mur, betong etc. Porøse og sugende underlag bør alltid primes før tapen monteres. Tapen er kompatibel med alle vindsperre- og undertak variantene som inngår i Isola Tyvek Klimasystem.

FlexWrap 60 Tape leveres med 10 meter på hver rull, og selges enkeltvis eller i pakning med tre ruller pr. eske. For å gjøre monteringen enklere har FlexWrap 60 klebefelt med delt beskyttelsesfolie.

Bygg bedre, enklere

Følg oss på:
Informasjonskapsler og personvern