Bygg bedre, enklere

En byggeblogg fra Isola

Undertak godkjent ned til 10 graders takfall

Isola Tyvek undertak monteres

Alle Isola Tyvek® diffusjonsåpne undertak har nå SINTEF Byggforsk Teknisk Godkjenning for bruk på skråtak ned til 10 graders takvinkel.

Lave takvinkler er særlig aktuelt på moderne boligbygg med pulttak, eller eldre bygg med takstoler som ikke er prosjektert for boligrom i loftsetasjen. Med den nye godkjenningen vil Isola Tyvek® Undertak her være et godt alternativ.

Trygge og fuktsikre løsninger

Isola Tyvek® Undertak leveres både med og uten kondensfilt. Begge variantene er testet og godkjent for gjennomtramp. Det gir økt sikkerhet når arbeidet med taktekkingen skal utføres og taket skal ferdigstilles.

Av tilsvarende godkjente produkter er Isola Tyvek® markedets mest diffusjonsåpne. Produktene har dermed svært lav vanndampmotstand. Dette sørger for effektiv uttørking av byggfukt og gjør at det raskt oppnås et tørt bygg.

Robuste og aldringsbestandige

Felles for undertakene er en kraftig og robust membran basert på patentert Tyvek® teknologi. Membranen er 4-5 ganger tykkere enn membraner som benyttes i de fleste tilsvarende produkter på markedet. Undertakene er dermed spesielt godt egnet for bruk i vårt tøffe og værharde klima. I tillegg til svært god beskyttelse i byggeperioden oppnås det en sikker og aldringsbestandig løsning etter at bygget er ferdigstilt.

Bygg bedre, enklere

Følg oss på:
Informasjonskapsler og personvern