Bygg bedre, enklere

En byggeblogg fra Isola

– Vi er trygge på å oppnå gode tetthetsmålinger

komplett_deal_bodoe_web01

– Her i Bodø møter vi fire årstider i løpet av en uke. Da nytter det ikke å bruke annet enn produkter vi er sikre på at fungerer hundre prosent, sier Jøran Olsen hos Byggmester Fritzøe AS.

Akkurat nå er Jøran Olsen prosjektleder for byggingen av blant annet syv flotte eneboliger på vakre, værutsatte Sjøåsan, noen kilometer øst for Bodø.

Joran-Olsen
Prosjektleder Jøran Olsen på byggeplassen der sju eneboliger ferdigstilles i løpet av høsten.

Alt fra én

Til vindtetting og fuktsikring av villaene har Byggmester Fritzøe som vanlig valgt å gå for produktene i Isola Klimasystem. Jøran Olsen forklarer hvorfor:

– Det gir en rekke fordeler å få alt fra én og samme produsent. Ikke bare vindsperre og undertak, men også tape, mansjetter svillemembran og så videre. Da har vi én leverandør å forholde oss til, og alle pro-duktene er tilpasset hverandre.

Det er mange leverandører å velge mellom, men de leverer ikke totalpakka. Det er Isola alene om å gjøre. De er rivende gode på utvikling og lytter til bransjen. Derfor får de fram de rette produktene, sier han.

Ingen reklamasjoner

– Hvis tapen løsner fra vindsperren og du har vindsperre fra én leverandør og tape fra en helt annen... Da blir det gjerne til at de skylder på hverandre. Ingen har lyst til å ta ansvaret. Med alle produktene fra én leverandør, slipper vi sånne problemer. Da vet vi hvor vi skal henvende oss.

– Og problemet blir løst?

– Etter at vi for noen år siden gikk over til å benytte kun Isola Tyvek, har det faktisk ikke vært en eneste reklamasjon. Disse produktene er utviklet for å passe sammen og holder hva de lover.

Komplett Deal

Jøran Olsen har ikke for vane å “stå fram” for å skryte av leverandørene sine, men denne gangen syntes han det var artig, som han sa. For dette kunne han gå god for! Og det er tydelig at Byggmester Fritzøe utnytter mulighetene i Isola Klimasystem fullt ut. Gjennom konseptet Komplett Deal oppnår de i tillegg 30 års produkt- og funksjonsgaranti på byggene de setter opp.

– For oss er dokumentasjonen viktig, sier han. – Dette er jo det eneste systemet med teknisk godkjenning fra SINTEF. Men det hjelper ikke om produktene og systemet er topp om ikke jobben blir riktig utført. Her er Isola dyktige. Deres folk er svært gode på å følge opp på byggeplass, og har sørget for at alle gutta våre har fått opplæring og vet hvordan jobben skal gjøres.

rormansjett
Selvklebende Isola rørmansjetter bidrar til tett bygg.

– Så du gruer deg ikke til trykktesten?

– Overhodet ikke! Tetthetsmålingene på byggene vi setter opp, er alltid gode. Det samme vil gjelde disse syv eneboligene. Garantert!

Bygg bedre, enklere

Følg oss på:
Informasjonskapsler og personvern